Varmepumper

Få pumpet varmen effektivt rundt i huset.

Mitsubishi luft/luft

Mitsubishi MSZ-FH, Varmepumpen der tager kampen op mod nordens kulde!

Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH er en ny varmepumpe der er udviklet med en række unikke funktioner, der skaber den bedste komfort og et yderst behageligt indeklima.

Den høje virkningsgrad garanterer effektiv drift selv i ekstrem kulde. Mitsubishi kirigamine FH er udviklet specielt til det nordiske klima.

Mitsubishi MSZ-FH25VEHZ 1,0 – 6,3kW. COP 5,52

Mitsubishi MSZ-FH35VEHZ 1,0 – 6,6kW. COP 5,0

Begge modeller er i energiklasse varme / køl A++ / A+++

Mitsubishi luft/vand

Mitsubishi Ecodan Next Generation

Indedelen er kompakt, men takket være den nyeste teknologi gives der ikke afkald på volumen. Brugsvandet opvarmes effektivt og beholderen er udført med en rustfri speciellegering (coating).

 

Optimal Inverterteknologi
Mitsubishi Electrics trinløse Inverterteknologi gør, at pumpen leverer præcist den mængde energi, der skal bruges til opvarmning af huset. Intet går til spilde, hvilket gavner både miljø og pengepung.

 

Effektiv styring
Systemet kan udvides med en trådløs fjernbetjening med temperaturføler, derved kan betjeningen af anlægget flyttes til et centralt sted i huset. Dette giver også en mere nøjagtig temperaturregulering og derved sænkes energiomkostningerne yderligere.

Et intelligent system
Efterhånden, som anlægget er i drift huskes energibehovet for huset, derved tilpasses effekten helt præcist og man opnår en mere økonomisk drift.

Kvaliteten
Samtlige produkter i Ecodan Next Generation er udviklet og produceret af Mitsubishi Electric på egne fabrikker i Japan. Dette garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Systemet indgår i Mitsubishi Electrics Quality Technology-program.

Driftsikker
Den høje kvalitet gør Ecodan Next Generation til et meget driftsikkert system som både håndterer de laveste udetemperaturer og de højeste komfortkrav.​

 

Nu med direkte vandtilslutning

En stor nyhed med Ecodan Next Generation er, at systemet nu også findes i en model (Package), hvor vandet føres fra indedelen til udedelen, derved kan installationen nu (på Package systemet) foretages af en aut. vvs installatør, da kølemidlet er i en lukket kreds på udedelen.

Mitsubishi Electric sortiment giver forbrugeren flere muligheder.